Hier vindt u de diensten die wij u te bieden hebben. Bent u geïnteresseerd? Kom bij ons langs in Nieuw-Vennep of neem hier contact met ons op.

Inzamelen van oude materialen

Hiervoor kunt u terecht aan de Boekweitstraat 20A/22A. Heeft u thuis opgeruimd of bent u aan het verbouwen en komen er metalen of ijzer te voorschijn? Breng het bij ons! Wij wegen het en u krijgt de actuele dagprijs ervoor terug.

Container service

Gaat u groots te werk, dan is het ook mogelijk om een containerbak te plaatsen. Wij hebben diverse maten, dus wanneer u contact met ons opneemt kunnen we de situatie en wensen bespreken.

Heeft u eenmalig een partij metalen die afgevoerd dient te worden of heeft u onvoldoende ruimte voor een vaste schrootcontainer? Dan kunt u een container op locatie aanvragen voor één of enkele dagen, zodat u deze kunt vullen wanneer het u uitkomt.

Schrootvervoer

Wij vervoeren voor diverse opdrachtgevers schroot. Dit wordt weggebracht door heel Nederland naar o.a. Tata Steel (IJmuiden).

Daf CF (met autolaadkraan)

Met deze vrachtauto kunnen we containerbakken plaatsen. En wanneer nodig het ijzer op locatie op te knijpen. Ook kan deze Daf ingezet worden als combi om ijzer en metalen te vervoeren. Er zit een 20 ton/meter kraan op.